INTERIEUR

INTERIEURCONCEPTEN

ZORG

Interieurconcepten; met liefde voor de zorg; en dan met name de ouderenzorg.

Het is mijn streven om de leefbaarheid te vergroten op afdelingen in de ouderenzorg. Het behaaglijk maken van ruimtes waardoor men zich thuis en veilig voelt met de nodige warmte van de omgeving waarin ze leven. Veelal zijn de gangen binnen de zorg erg kaal en daardoor saai en niet uitnodigend. Met de nodige aanpak en aankleding zijn deze gangen gezellig en huiselijk te maken. Mensen met dementie ervaren vaak bepaalde ongemakken in zorginstellingen zoals dwaalgedrag, drang om door “gesloten” deuren te willen, drempelvrees, valgevoel, teveel of juist te weinig prikkels. Ik loop graag met de afdeling mee om te kijken waar precies de vraag ontstaat om daar een oplossing op maat voor te ontwerpen en realiseren.

Steeds vaker worden de ontwerpen ook ingezet op de zorg in zijn geheel, dus niet alleen op de zogeheten Psycho Geriatrie afdelingen. Wie wie er nou niet een gezellige omgeving om in te leven?


PROJECTINRICHTING

Uw interieur is het visitekaartje van uw bedrijf. Maar ook een omgeving waarin je prettig wilt werken met de juiste sfeer en uitstraling. En voor ieder bedrijf is dat anders. Zakelijk en functioneel of een wat meer dienstverlenende sfeer.  Van visualisatie tot realisatie.